Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Άνδρας έδειρε με κατσούνα συγχωριανό του και τον έστειλε στο νοσοκομείο – Βγήκαν και όπλα

Χανιά: Άνδρας έδειρε με κατσούνα συγχωριανό του και τον έστειλε στο νοσοκομείο – Βγήκαν και όπλα

Πολύ ξύλο και μάλιστα άγριο έπεσε σε καφενείο σε χωριό των Σφακίων στα Χανιά όταν άνδρας μπήκε μέσα, επιτέθηκε με κατσούνα σε συγχωριανό του, τον έστειλε στο νοσοκομείο, ενώ στην συμπλοκή φαίνεται να βγήκαν και όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το επεισόδιο με το άγριο ξύλο, εκτυλίχθηκε χθες (15.6.2023) στα Ασκύφου στα Σφακιά Χανίων όταν ένας άνδρας πήγε σε καφενείο του χωριού, όπου καθόταν ένας συγχωριανός του.

Ο άνδρας πλησίασε τον 73χρονο και άρχισε να τον χτυπάει με την κατσούνα του. Ο 73χρονος τραυματίστηκε από την επίθεση του άνδρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται ακόμα.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν κτηματικές διαφορές και μάλιστα είχαν διαπληκτιστεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου τόνισεστο zarpanews.gr ανέφερε πως ο άνδρας με την κατσούνα «άρχισε να χτυπά με μανία τον 73χρονο. Εμείς τρομάξαμε και αμέσως φύγαμε. Σήκωσαν ακόμα και όπλα και απειλούσαν πως θα ρίξουν».

Σύμφωνα με την μαρτυρία, τέτοιου είδους περιστατικά είναι συχνά στο χωριό. «Δεν γίνεται να μην μπορούμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας επειδή φοβόμαστε. Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα. Φοβόμαστε για τη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις