Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Άνοιξε τα μάτια ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας με το ταχύπλοο σκάφος – Δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκαν τρεις φίλοι του!

Χανιά: Άνοιξε τα μάτια ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας με το ταχύπλοο σκάφος – Δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκαν τρεις φίλοι του!

Το ταχύπλοο σκάφος καρφώθηκε σε βράχια και τρία άτομα σκοτώθηκαν. Ο νεαρός που επέζησε δείχνει να ξεπερνάει τον κίνδυνο στα Χανιά…

Έχουν περάσει 5 ημέρες από το τραγικό δυστύχημα στα Χανιά που στοίχισε την ζωή σε 3 ανθρώπους, επιβαίνοντες στο μοιραίο σκάφος που χτύπησε στα βράχια και είχε ως αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να χάσουν την ζωή τους 3 άτομα και ένα τέταρτο να τραυματιστεί.

Η κατάσταση της υγείας του μοναδικού που επέζησε εξελίσσεται ικανοποιητικά, γεγονός που σκορπά αισιοδοξία στο ιατρικό προσωπικό και βέβαια στην οικογένεια του. “Ο άνθρωπος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μας και σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο, όμως η κατάσταση της υγείας του βαίνει καλώς”, ανέφερε η Διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων κ. Μπαρδάτσου.

Πάντως τα βλέμματα εξακολουθούν να είναι στραμμένα στον μοναδικό επιζώντα του ναυτικού δυστυχήματος στο Σφακιά, ο οποίος και αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στην μοιραία σύγκρουση του σκάφους με τραγική κατάληξη στα βράχια.

Τραγωδία μετά από bachelor party

Οι τέσσερις φίλοι είχαν πάει με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στην Αγία Ρουμέλη για το bachelor party φίλου τους και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά από μια στάση στην παραλία Μάρμαρα, κατά την επιστροφή τους στο Λουτρό, από άγνωστη αιτία, το σκάφος με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε σε βράχια στην περιοχή του Φοίνικα. Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον τρομερό θόρυβο από την πρόσκρουση του σκάφους ενημέρωσαν τις αρχές και στο σημείο μετέβησαν από την Χώρα Σφακίων άντρες του Λιμενικού και στην συνέχεια πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο bachelor party ήταν συνολικά 8 άτομα, που στο τέλος χωρίστηκαν για να επιστρέψουν με δύο ταχύπλοα σκάφη. Δυστυχώς το πρώτο καρφώθηκε στα βράχια, με την τραγωδία να συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα…

Αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας

Πραγματογνώμονες βρέθηκαν στο σημείο ερευνώντας το κουφάρι του σκάφους που προσκρούοντας με ταχύτητα πάνω στα βράχια της περιοχής Φοίνικα Σφακίων έμελε να κόψει το νήμα της ζωής τριών νέων Χανιωτών, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, τους φίλους τους αλλά και τη χανιώτικη κοινωνία.

Η έκθεση που θα συνταχθεί από τους πραγματογνώμονες μετά και την ολοκλήρωση των ερευνών, σε συνδυασμό με τη νεκροψία – νεκροτομή αλλά και τη μαρτυρία του τέταρτου ατόμου της παρέας που έζησε και νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα αλλά εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Χανίων, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις