Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη – Άφαντη η ιδιοκτήτριά του [pics]

Χανιά: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη – Άφαντη η ιδιοκτήτριά του [pics]

Το μεσημέρι η κηδεία του άτυχου ποδηλάτη, πατέρα πέντε παιδιών, που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε. Τα στοιχεία της αστυνομίας…

Άφαντη παραμένει δύο ημέρες μετά η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 57χρονο ποδηλάτη το μεσημέρι της Τετάρτης στα Χανιά. Ο 57χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, κηδεύεται σήμερα στις 15:30 το μεσημέρι, ενώ ο εντοπισμός της οδηγού -αν και φαινόταν απλή υπόθεση- έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην γύρω περιοχή, η Αστυνομία έφτασε τελικά στην ταυτοποίηση του οχήματος που ευθύνεται για την μοιραία παράσυρση. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews πρόκειται για ένα renault megane, το οποίο βρίσκεται πλέον έξω από το αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του οχήματος -χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ήταν η ίδια που οδηγούσε- δεν έχει βρεθεί ενώ φαίνεται πως ταξίδεψε χθες για το εξωτερικό, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, διαψεύδοντας την εκτίμηση πως επρόκειτο να παραδοθεί μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Το αυτοκίνητο στο αστυνομικό μέγαρο

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις