Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χανιά: Αυτοκίνητο ανεβαίνει σαν σφαίρα με την όπισθεν σε πεζοδρόμιο, βίντεο ντοκουμέντο

Χανιά: Αυτοκίνητο ανεβαίνει σαν σφαίρα με την όπισθεν σε πεζοδρόμιο, βίντεο ντοκουμέντο

Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο μετά από «τρελή» πορεία καταλήγει πάνω στο πεζοδρόμιο. Το βίντεο ντοκουμέντο από τα Χανιά κόβει την ανάσα…

Ακόμα ένα βίντεο από την Κρήτη και τα Χανιά, που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του νησιού. Αυτοκίνητο δεν σκοτώνει πεζούς από καθαρή τύχη. Ο οδηγός έχει χάσει τον έλεγχο και το όχημα, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο κινείται ανάποδα, με την όπισθεν και ανεβαίνει σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν έτυχε να περπατάει κανείς. Περιθώρια αντίδρασης δεν υπήρχαν. Από τύχη δεν κατέρρευσε και το περίπτερο που υπήρχε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Είναι λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 4 Απριλίου του 2023. Σε διασταύρωση στα Χανιά, ένα αυτοκίνητο έχει σταματήσει και τότε από το αντίθετο ρεύμα βλέπουμε το ΙΧ να μπαίνει στο πλάνο σαν σφαίρα και να καταλήγει με την όπισθεν πάνω στο πεζοδρόμιο. Οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν «παγώσει». Όλοι ξέρουν πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα. Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές στο ΙΧ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το βίντεο ντοκουμέντο ανέβηκε στο facebook και άρχισε να κάνει το γύρο της χώρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο δεν έχουν γίνει γνωστές. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το όχημα στριφογύρισε και έφυγε με την όπισθεν. Το όχημα δεν φρέναρε και η κατάληξη φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι η Κρήτη τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στα τροχαία. Πολλά από τα λάθη οδηγών αποδεικνύονται μοιραία, ενώ σε πολλές περιπτώσεις σημαντικό ρόλο παίζουν και οι κακοτεχνίες στους δρόμους

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις