Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Χανιά: Εγκλωβισμένοι 1.500 μαθητές – Η απεργία της ΠΝΟ έφερε τα πάνω κάτω!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα Χανιά έχει εγκλωβιστεί η πλειοψηφία των μαθητών που πραγματοποιούν πενθήμερες εκδρομές, αλλά με τα πλοία δεμένα εξαιτίας της απεργίας δεν μπορούν να επιστρέψουν. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων…

Χανίων κ, Μανώλης Γιαννούλης, στα Χανιά έχουν εγκλωβιστεί περισσότεροι από 1.500 μαθητές, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από χθες Κυριακή.Σημειώνεται επίσης, πως εγκλωβισμένοι παρέμεναν και στο λιμάνι του Πειραιά αρκετοί μαθητές που είχαν προγραμματίσει να κατέβουν στα Χανιά για την πολυήμερη εκδρομή τους αλλά η απεργία της ΠΝΟ τους χάλασε τα σχέδια.

Αξίζει να τονισθεί καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία, ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων ότι οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων που φιλοξενούν μαθητές σε συνεννόηση με τα πρακτορεία τουρισμού κάνουν καλύτερες τιμές για τις επιπλέον ημέρες παραμονής των μαθητών, ενώ τα επιπλέον χρήματα θα καταβληθούν στα ξενοδοχεία μετά την επιστροφή των μαθητών στα σπίτια τους, οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα με τις παραπάνω διανυκτερεύσεις των παιδιών.

Σε ότι αφορά των αριθμό των μαθητών που ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθούν τα Χανιά, στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδρομών τους όπως είπε ο κ. Γιαννούλης μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου θα έφθανε τους 10.000. Η κινητοποίηση των ναυτεργατών, πάντως μεταθέτει αυτές τις αφίξεις εκτός απροόπτου για δύο ημέρες αργότερα.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε