Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Έκρυβαν ηρωίνη σε… παραδρόμους του ΒΟΑΚ – Μπλεγμένος 45χρονος επιχειρηματίας

Χανιά: Έκρυβαν ηρωίνη σε… παραδρόμους του ΒΟΑΚ – Μπλεγμένος 45χρονος επιχειρηματίας

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε δύο αστυνομικούς στα Χανιά, οι οποίοι έκρυβαν ηρωίνη σε παραδρόμους τους ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκειται για έναν 40χρονο επιχειρηματία και έναν 45χρονο άνδρα στο Ρέθυμνο οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πως έγιναν οι συλλήψεις

Τον τελευταίο καιρό στα γραφεία της αστυνομίας είχαν φτάσει πληροφορίες για την παράνομη δράση των δύο ανδρών με αποτέλεσμα οι αρχές να τους θέσουν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί είδαν τον 45χρονο να πηγαίνει σε παράδρομο του ΒΟΑΚ, στην περιοχή της Γεωργιούπολης, να σκάβει και να βρίσκει μία συσκευασία η οποία περιείχε ναρκωτικά.

Οι αρχές τον σταμάτησαν και του έκαναν έλεγχο ενώ κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε πως υπάρχουν κρυμμένα ναρκωτικά και σε άλλα σημεία των παραδρόμων του ΒΟΑΚ.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν 40 συνολικά συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 212 γραμμάρια ηρωίνης.

Όπως διαπιστώθηκε, ένας 40χρονος πήγαινε και έκρυβε την ηρωίνη στα συγκεκριμένα σημεία και ο 45χρονος, μετά από συνεννόηση, παραλάμβανε τις συσκευασίες με σκοπό να τις πουλήσει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στην επιχείρηση του 40χρονου στη Γεωργιούπολη όπου βρήκαν 5.950 ευρώ σε μετρητά τα οποία προέρχονταν από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Παράλληλα, οι αρχές κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνο και τα δύο αυτοκίνητα των δραστών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις