Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Ένταση στην πορεία – “Πλακώθηκαν” για τη σειρά των πανό [vid]

φωτό από zarpanews
φωτό από zarpanews

Ένταση και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τα νέα μέτρα, έξω από τη Δημοτική Αγορά στα Χανιά.

Μέλη του Συλλόγου φοιτητών του Πολυτεχνείου «αρπάχτηκαν» έντονα με μέλη του Εργατικού Κέντρου για το ποιο πανό θα μπει πρώτο στην πορεία.

Νωρίτερα οι φοιτητές είχαν καταγγείλει τις ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και Εργατικών Κέντρων για την πολιτική τους φωνάζοντας συνθήματα κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Γιάννη Μανωλικάκη, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί ένταση και με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ κ. Βασίλη Λιόντο και μελών του Ε.Κ.Χ.

Μετά την καταγγελία και από μικροφώνου των συνδικαλιστικών ηγεσιών ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι φοιτητές αποχώρησαν από την συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ξεκίνησαν την πορεία.

Η ένταση και τα μικροεπεισόδια προέκυψαν όταν οι συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου με το πανό επιχείρησαν να περάσουν μπροστά από το φοιτητικό πανό. Πάντως χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι διαπληκτισμοί δεν επεκτάθηκαν.

Πηγή: zarpanews
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε