Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Έπαιζαν τένις και πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους αυτή η σφαίρα – Πανικός στο γήπεδο (pics)

Χανιά: Έπαιζαν τένις και πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους αυτή η σφαίρα – Πανικός στο γήπεδο (pics)

H αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο γήπεδο τένις στα Χανιά. Άφωνοι οι δύο φίλοι που έπαιζαν εκείνη την ώρα…

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες έλαβε χώρα σε ιδιωτική επιεχείρηση με γήπεδα τένις στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά, την Κυριακή το απόγευμα (11-04-2021).

Την ώρα που έπαιζαν αγώνα δύο ενήλικοι, μια σφαίρα προσγειώθηκε στο ταρτάν του γηπέδου κάθετα, ευτυχώς χωρίς να “βρει” κανέναν από τους δύο αγωνιζόμενους. Έκπληκτοι οι ερασιτέχνες αθλητές έσπευσαν να δουν τι ακριβώς συνέβη και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για σφαίρα!

Άμεσα ειδιοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τι συνέβη. Η αστυνομία ερευνά ήδη την υπόθεση ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής. Δείτε τις εικόνες του flashnews.gr…

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Ακρωτήρι Χανίων, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε κάποια σενάρια για την “προέλευση” της σφαίρας, ωστόσο τόνισε ότι αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη βαλλιστική για να πέσει “φως” στο περιστατικό.

Ο ίδιος είναι εξαιρετικά θορυβημένος, αφού οι εγκατάστασεις του πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που απαιτούνται. 

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις