Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Επέλεξαν να πάνε με αυτοκίνητο στην εξωτική παραλία και συνάντησαν αυτές τις εικόνες [pics]

Χανιά: Επέλεξαν να πάνε με αυτοκίνητο στην εξωτική παραλία και συνάντησαν αυτές τις εικόνες [pics]

Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου έχει και αυτό το καλοκαίρι φανατικούς επισκέπτες. Πολύ συχνά ο Μπάλος συγκαταλέγεται ανάμεσα όχι μόνο στις καλύτερες ελληνικές παραλίες αλλά και στις καλύτερες παραλίες του κόσμου…

Τεράστια ταλαιπωρία περιμένει αυτές τις μέρες τους επισκέπτες του Μπάλου που επιλέγουν να κατευθυνθούν οδικώς στην εξωτική λιμνοθάλασσα του νομού Χανίων. Χαρακτηριστική η ουρά των αυτοκινήτων που απαθανάτισε επισκέπτης της περιοχής, το περασμένο Σάββατο (18-08-2018).

Την ίδια ώρα, με την ανάληψη της ευθύνης διαχείρισης της περιοχής από τον Φορέα Διαχείρισης, αναμένεται και η εφαρμογή συγκεκριμένου διαχειριστικού σχεδίου το οποίο θα ορίζει εάν και με ποιο τρόπο πρέπει να εφαρμοστεί πλαφόν στην είσοδο κόσμου σε αυτήν την -μοναδικού κάλλους- περιοχή.

Η ουρά των αυτοκινήτων κοντά στην εξωτική παραλία

Φωτογραφία: Αντώνης Μουντάκης – Πηγή: zarpanews.gr

Πολύ συχνά ο Μπάλος συγκαταλέγεται ανάμεσα όχι μόνο στις καλύτερες ελληνικές παραλίες αλλά και στις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Και όχι άδικα. Ένα τοπίο μαγευτικό, εξωτικό, ανεπανάληπτο, που σε κάνει να ταξιδεύεις παρακολουθώντας απλά ένα video. Πόσο μάλλον να το ζεις…

Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου είναι διάσημη για τα ζεστά νερά της, τη ρηχή αμμουδιά, και τα υπέροχα χρώματα του νερού και της άμμου με τους ροζ ιριδισμούς που προέκυψαν από τρίμματα κοχυλιών και κοραλλιών.

Ειδικά την περίοδο αυτή η περιοχή του Μπάλου σφύζει από ζωή, καθώς πλήθος κόσμου επισκέπτεται τη λιμνοθάλασσα που προσφέρει απλόχερα μία ιδέα από… παράδεισο.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις