Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Η απίστευτη εξήγηση πίσω από την εικόνα με το κάθισμα του μωρού στη μέση του δρόμου [pics]

Χανιά: Η απίστευτη εξήγηση πίσω από την εικόνα με το κάθισμα του μωρού στη μέση του δρόμου [pics]

Οι εικόνες από τα Χανιά, συνεχίζουν να δίνουν τροφή για σχόλια και συζητήσεις. Αυτή τη φορά όλα έγιναν σε οδό παράλληλη στην Ανδρέα Παπανδρέου…

Αν μη τι άλλο, ένα στοιχείο που δεν λείπει από τους Χανιώτες, ειδικά όσον αφορά το παρκάρισμα είναι η εφευρετικότητα. Για να παρκάρουν οι ίδιοι και φυσικά να μην παρκάρουν στη θέση τους, οι υπόλοιποι.

Αυτό έδειξε για άλλη μία φορά και ένας κάτοικος στο κέντρο της πόλης, σε οδό παράλληλη στην Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έβαλε ένα… μωρουδιακό κάθισμα φαγητού, προκειμένου να μην παρκάρει κάποιος στο σημείο.

Μάλλον ευελπιστεί πως επιδεικνύοντάς το θα… ευαισθητοποιήσει τους επίδοξους οδηγούς, αποθαρρύνοντάς τους από το να αφήσουν το αμάξι τους στο σημείο.

Η φωτογραφία από το σημείο στα Χανιά

Χανιά: Πινακίδα κυκλοφορίας στην πλάτη οδηγού μηχανής

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που έκανε ο εικονιζόμενος οδηγός και επάξια κερδίζει τον τίτλο της “πατέντας της χρονιάς” με τη βόλτα που έκανε στα Χανιά.

Ο εφευρετικός μηχανόβιος λοιπόν δεν μπορούσε να βάλει αλλού την πινακίδα του δικύκλου του και για να μην παρανομήσει, την… κρέμασε στην πλάτη, κυριολεκτικά.

Οι εικόνες έρχονται από το κέντρο της πόλης των Χανίων, με τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και περαστικούς να προσπαθούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Και ιδού και τα πειστήρια της πατέντας του στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media…

Ο οδηγός μηχανής που έγινε θέμα στα Χανιά

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις