Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Η απογείωση του αεροπλάνου για Αθήνα καθυστέρησε 25 λεπτά – Δείτε το λόγο [pic]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι εικόνες που ανέβασαν στα social media επιβάτες της επίμαχης πτήσης κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η εξήγηση της καθυστέρησης…

Κι όμως συνέβη και αυτό! Το πρωί στο αεροδρόμιο Χανίων έκαναν οι επιβάτες check in με χειρόγραφα χαρτάκια! Το σύστημα δεν λειτουργούσε καθόλου με αποτέλεσμα οι επιβάτες της πρωινής πτήσης Χανιά – Αθήνα στο αεροδρόμιο Χανίων να χρειαστεί να κάνουν check in με πρόχειρα κομμένα χαρτάκια στα οποία αναγραφόταν χειρόγραφα η πτήση τους. Η… λύση με τα χαρτάκια επελέγη καθώς όλο το σύστημα είχε πέσει και δεν λειτουργούσε τίποτα.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Φυσικά όλη αυτή η απίστευτη διαδικασία είχε αποτέλεσμα τη μεγάλη καθυστέρηση της πτήσης που ενώ κανονικά θα αναχωρούσε στις 6.45 το πρωί τελικά έφυγε 25 λεπτά αργότερα, στις 7.10. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο αεροδρόμιο στο πλαίσιο του έργου επέκτασης και αναβάθμισής του.

Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό δεν ήταν μόνο σημερινό, αλλά πολύ συχνό, σχεδόν καθημερινό, αφού όλο και κάτι “κόβεται” κατά τη διάρκεια των εργασιών, με αποτέλεσμα επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά και οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, να μην μπορούν!

Πηγή: flashnews.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε