Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χανιά: Η δολοφονία 53χρονου και το λάπτοπ που κρύβει πολύτιμα στοιχεία

Χανιά: Η δολοφονία 53χρονου και το λάπτοπ που κρύβει πολύτιμα στοιχεία

Άλυτος γρίφος μέχρι στιγμής για τους αστυνομικούς, η δολοφονία 53χρονου στα Χανιά. Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία…

Δέκα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο 53χρονος Χρήστος δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο ίδιο του το σπίτι στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν εντατικά την υπόθεση προκειμένου να βρεθούν στα ίχνη των δολοφόνων του.

Ο 53χρονος Χρήστος ήταν γνώριμος των αρχών καθώς φαίνεται πως ήταν χρήστης ναρκωτικών. Ο ίδιος είχε απασχολήσει την αστυνομία κυρίως με υποθέσεις μικροκλοπών χωρίς όμως να είναι ο άνθρωπος που μπαινοβγαίνει σε κρατητήρια ή φυλακές.

Οι αστυνομικοί στράφηκαν εξ αρχής στο στενό περιβάλλον του θύματος προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Ήδη έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών και καταστημάτων και ερευνούν κάθε στοιχείο που πέφτει στα χέρια τους.

Την ίδια ώρα, οι αρχές αναζητούν και ένα λάπτοπ που φαίνεται να είχε στην κατοχή του ο 53χρονος καθώς εκτιμάται ότι σε αυτό θα εμπεριέχονται σημαντικές πληροφορίες.

Τα χτυπήματα στο πρόσωπο ήταν πολλά ωστόσο δεν ήταν εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατό του.  «Ο 53χρονος ήταν χτυπημένος βάναυσα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Πλην όμως αυτά τα χτυπήματα δεν οδήγησαν στον θάνατο. Συνέβαλαν όμως στον θάνατό του, με την υπόνοια ότι έχασε τις αισθήσεις του κι έτσι έγινε αρκετά αδύναμος.

Στη συνέχεια του απόφραξαν τη μύτη και το στόμα. Ο θάνατός του, δηλαδή, προήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών εξωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον στραγγάλισαν αλλά με τα χέρια του ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν τα χέρια και έκλεισαν τη μύτη και το στόμα με δύναμη με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία», αναφέρει μιλώντας στο cretapost.gr, ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομωναλάκης.

Μάλιστα, όπως προέκυψε κατά τη νεκροψία, τα χτυπήματα που έφερε ο 53χρονος στο κεφάλι και το πρόσωπο δεν προήλθαν από κάποιο αντικείμενο ενώ δεν υπήρξε σημάδι που να υποδηλώνει πως έγινε κάποια πάλη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις