Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Η χαρά του γάμου τελείωσε απότομα – Ο γαμπρός η νύφη και οι δυσάρεστοι πρωταγωνιστές που μπήκαν σε περιπέτειες!

Χανιά: Η χαρά του γάμου τελείωσε απότομα – Ο γαμπρός η νύφη και οι δυσάρεστοι πρωταγωνιστές που μπήκαν σε περιπέτειες!

Ο γάμος στα Χανιά ολοκληρώθηκε με τον γαμπρό και τη νύφη να δίνουν ραντεβού με τους καλεσμένους τους, για τη δεξίωση. Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…

Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο νεαροί που πριν μερικές ημέρες έκλεψαν τα χαρίσματα ενός νεόνυμφου ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Κρητικούς, 18 και 20 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την κλοπή.

Χθες (11-10-2018) οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις και πλέον οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Χανιά όταν ένα ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι αποφάσισε τα γαμήλια δώρα να τα φυλάξει στο σπίτι ώστε να πάει στο κέντρο και να διασκεδάσει παρέα με τους καλεσμένους του.

Όταν επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας διαπίστωσε ότι τα χρήματα και τα δώρα αρκετών χιλιάδων ευρώ είχαν κάνει «φτερά». Οι άγνωστοι – μέχρι τότε – δράστες είχαν παραβιάσει την οικία τους και είχαν καταφέρει να τα πάρουν όλα.

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία άνδρες που κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών. Πρόκειται για δύο άτομα 18 και 20 ετών τα οποία είχαν διαρρήξει άλλες δύο οικίες ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.

Ανάλογη υπόθεση και στην Κοζάνη

Ο γάμος στην Κοζάνη στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, έδωσε την ευκαιρία σε κλέφτες να τρυπώσουν στο σπίτι του γαμπρού. Οι επιτήδειοι δράστες δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη στιγμή της χαράς ενός ζευγαριού και να τη μετατρέψουν σε μια δυσάρεστη αναστάτωση, την ώρα που εκείνοι είχαν μόλις ενωθεί με τα τα ιερά δεσμά του γάμου και διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του γαμπρού από τη μπαλκονόπορτα, ενώ προηγουμένως έσπασαν το τζάμι της οικίας και έδρασαν ανενόχλητοι αφού οι πρωταγωνιστές της δυσάρεστης ιστορίας είχαν να ασχοληθούν με το χαρμόσυνο γεγονός. Οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία, χρηματικό ποσό και μικροαντικείμενα, ενώ άφησαν πίσω τους ένα σχεδόν βομβαρδισμένο σπίτι.

Η γαμήλια δεξίωση ολοκληρώθηκε και λίγο αργότερα ο γαμπρός και η νύφη ενημερώθηκαν για τα δυσάρεστα.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις