Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χανιά: Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ο καθηγητής που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες- Νέα στοιχεία!

Χανιά: Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ο καθηγητής που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες- Νέα στοιχεία!

Σοκ έχουν προκαλέσει στα Χανιά οι καταγγελίες κατά καθηγητή φροντιστηρίου ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών…

Νέα στοιχεία – σοκ έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση του καθηγητή που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 57χρονο εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν τις καταγγελίες που έκαναν μαθήτριες που φοιτούσαν στο φροντιστήριό του. Υποστήριζαν ότι έπεσαν θύμα ασέλγειας από τον 57χρονο. Μάλιστα, ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου στο οποίο είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης.

Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων ενώ ο φερόμενος ως δράστης – σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένες σεξουαλικές πράξεις, με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν περιστατικά του 2013 όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών.

Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια. Ο 57χρονος καθηγητής φέρεται εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

Πηγή: eparxies.gr, cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις