Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Καταθέτει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του με αυτοκίνητο ενώ έκανε όπισθεν

Χανιά: Καταθέτει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του με αυτοκίνητο ενώ έκανε όπισθεν

Αγωνία στα Χανιά για το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του. Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του…

Την ώρα που ο κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού από τα Χανιά δεν έχει περάσει, ο πατέρας της ετοιμάζεται να απολογηθεί για το ατύχημα, που έστειλε το κορίτσι του διασωληνωμένο στην εντατική. Από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν το είδε την ώρα που έβγαζε το αυτοκίνητο από την αυλή του σπιτιού. Το μετέφερε γρήγορα σε νοσοκομείο, ενώ το αλκοτέστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το 2,5 ετών κοριτσάκι από τα Χανιά μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαϊου του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν σε χωριό της Κισσάμου στα Χανιά όταν η μικρή χτυπήθηκε κατά λάθος από το αυτοκίνητο του πατέρα της, ενώ εκείνος έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά. Σήμερα, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας του παιδιού στις αρχές, σε βάρος του οποίου, έχει σχηματισθεί δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Οι γονείς μετέφεραν το βαριά τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Το μεσημέρι της Τρίτης αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Πλέον το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο. Σημειώνεται πως η μητέρα του είναι έγκυος. Για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις