Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Χανιά: Κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε στο λιμάνι λίγο μετά την αναχώρησή του – Τι είχε συμβεί στο κατάστρωμα

Χανιά: Κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε στο λιμάνι λίγο μετά την αναχώρησή του – Τι είχε συμβεί στο κατάστρωμα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε στα Χανιά, με τους επιβάτες να προσπαθούν να μάθουν τι είχε συμβεί. Λίγο αργότερα το μυστήριο λυνόταν, με τους περισσότερους να παρακολουθούν τις εικόνες από τα καταστρώματα…

Ένα δυσάρεστο γεγονός ανάγκασε το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» να επιστρέψει στο λιμάνι της Σούδας λίγο μετά τον απόπλου του. Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο είχε καταπλεύσει νωρίς χθες το πρωί στο λιμάνι, περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, απέπλευσε για να συνεχίσει την κρουαζιέρα.

Όμως λίγο μετά και ενώ βρισκόταν στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Σούδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μια 79χρονη επιβάτιδα υπέστη καρδιακή προσβολή και άμεσα ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Aρχές.

Μέσω του γραφείου που πρακτορεύει το κρουαζιερόπλοιο, ασθενοφόρο που έσπευσε στην Σούδα για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική των Χανίων όπου νοσηλεύεται. Αμέσως μετά στις 9 το βράδυ, το κρουαζιερόπλοιο απέπλευσε για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις