Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Ξύπνησαν και είδαν στο παλιό λιμάνι αυτή την εικόνα – Δείτε φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Οι εικόνες βάζουν σε κλίμα καλοκαιριού τους κατοίκους της πόλης – Δείτε τι έγινε το πρωί στο παλιό λιμάνι των Χανίων…

Ποδαρικό για τη νέα περίοδο έκανε σήμερα η κρουαζιέρα στα Χανιά, με την άφιξη στο παλιό λιμάνι της πόλης του κρουαζιερόπλοιου «Pacific Princess». Οι περίπου 600 επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν σταδιακά με λάντζες στο παλιό λιμάνι, ενώ το πλοίο θα αναχωρήσει στις 18.00 το απόγευμα με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία στα δύο λιμάνια των Χανίων αναμένονται 68 αφίξεις εκ των οποίων οι 61 στη Σούδα και οι 7 στο ενετικό λιμάνι Χανίων.

Η πρώτη άφιξη έγινε σήμερα, ωστόσο το «κύμα» των αφίξεων θα γίνεται σταδιακά από τις 9 του μήνα. Η αυλαία της κρουαζιέρας στα Χανιά θα πέσει στο τέλος Νοεμβρίου 2016. Οι περισσότερες αφίξεις με τα έως τωρα δεδομένα (17), αναμένονται τον Μάιο και ακολουθούν ο Ιούνιος με 13 αφίξεις και ο Οκτώβριος με 11 αφίξεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Λιμενικού Ταμείου Χανίων είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας για το 2016, καθώς και αλλαγές στο πρόγραμμα αφίξεων. Το 2015 στα Χανιά, είχε «κλείσει» με 67 προσεγγίσεις πλοίων κρουαζιέρας. ενώ οι αφίξεις επιβατών ήταν 105 χιλιάδες.

Πηγή: flashnews.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε