Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Μαχαίρωσε τον μπάρμαν μπροστά στους πελάτες – Το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης στο ενετικό λιμάνι!

Χανιά: Μαχαίρωσε τον μπάρμαν μπροστά στους πελάτες – Το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης στο ενετικό λιμάνι!

Αιματηρό επεισόδιο στα Χανιά μπροστά στους σοκαρισμένους θαμώνες. Οι εικόνες που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνουν τα όσα έγιναν…

Σε συμπλοκή κατέληξε ο καυγάς ενός 29χρονου μπάρμαν με δυο νεαρούς από ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ένας νεαρός, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 29χρονο, για να συλληφθεί μαζί με τον φίλο του ελάχιστα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Όλα φαίνεται να έγιναν για ασήμαντη αφορμή. Τα αίτια ωστόσο διερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων που έχει στη διάθεση της οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν καρέ – καρέ το σκηνικό στην Ακτή Κουντουριώτη, από τα πρώτα λεπτά της συμπλοκής μέχρι την άφιξη των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Η συμπλοκή έγινε περίπου ένα τέταρτο μετά τη μία. Θαμώνες νυχτερινών καταστημάτων του Ενετικού λιμανιού βγήκαν ανάστατοι έξω, όταν αντιλήφθηκαν ότι σε μπαρ της Ακτής Κουντουριώτη εκτυλίσσονταν άγριος καυγάς. Δύο νεαροί  βγήκαν από το μπαρ και κατευθύνθηκαν προς την ανατολική πλευρά του λιμανιού. Ο ένας ήταν εμφανώς εξαγριωμένος.  Η κοπέλα που τον συνόδευε προσπάθησε μάταια να τον σταματήσει. Εκείνος όμως επέστρεψε, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 29χρονο.

Φεύγοντας από το μπαρ όπου άφησε αιμόφυρτο τον νεαρό εργαζόμενο, άρχισε να εκσφενδονίζει μπουκάλια και ποτήρια προς το κατάστημα για να αποχωρήσει περπατώντας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του. Σε ελάχιστα λεπτά συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας Δίας.

Καταστηματάρχης του λιμανιού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν δήλωσε στη Ν.Κ. ότι «κάποια άτομα από άλλη περιοχή της Κρήτης βρέθηκαν στο μπαρ όπου δημιουργήθηκε ένα θέμα. Έβγαλαν μαχαίρι και χτύπησαν ένα παιδί δικό μας. Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ήταν σε πέντε λεπτά εδώ. Πήραν το παιδί, το πήγαν νοσοκομείο και πιάσανε τους δράστες.  Αυτά συμβαίνουν σπάνια».

Για την αιματηρή συμπλοκή συνελήφθησαν ένας 20χρονος και ένας 22χρονος από ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου. Από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο που εξετάζει η αστυνομία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις