Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Μηνύσεις από την τοπική εκκλησία για την υπόθεση του γηροκομείου – «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» (video)

Χανιά: Μηνύσεις από την τοπική εκκλησία για την υπόθεση του γηροκομείου – «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» (video)

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη η τοπική εκκλησία, μετά από τις αναφορές που έχουν γίνει περί εμπλοκής της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου σε υπόθεση μεταβίβασης ακινήτου, αλλά και του ονόματος του Επισκόπου περί… συνεπωνυμίας του με την ιδιοκτήτρια της υπό έρευνας δομής ηλικιωμένων, καθώς και πιθανής συγγένειας μαζί της.

Μιλώντας στο XANIA LIVE TV, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης ξεκαθαρίζει ότι θα κατατεθούν εναντίον, τόσο εκείνων που έχουν καταγγείλλει εμπλοκή της Εκκλησίας στην υπόθεση, όσο και των ΜΜΕ στα οποία έχει αναφερθεί το όνομα του Επισκόπου.

Ο κ. Πιτσιγαυδάκης τονίζει ότι τα χρήματα του ενοικίου από το ένα ακίνητο πηγαίνουν σε συσσίτια και δομές της Μητρόπολης, ενώ το δεύτερο έχει παραχωρηθεί δωρεάν στην Αδελφότητα Μικρασιατών Χανίων. Μάλιστα, κάνει εκτενή αναφορά στο ιστορικό της όλης υπόθεσης, σημειώνοντας ότι πίσω από τις καταγγελίες υπάρχει περιουσιακό ζήτημα με συγγενείς της ηλικιωμένης.

“Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είμαστε αποφασισμένοι να στραφούμε νομικά σε βάρος εκπομπής που ποινικοποίησε μία συνεπωνυμία του Ιεράρχη, αλλά και κατά όλων εκείνων που αναπαράγουν μία ψευδή και συκοφαντική είδηση. Όλα αυτά θα είχαν λήξει αν είχαν επικοινωνήσει μαζί μας. Δεν τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας”, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ. Πιτσιγαυδάκης. Δείτε το βίντεο του parakritika.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις