Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Νεκρό ζευγάρι από φωτιά σε σπίτι – Εντοπίστηκαν απανθρακωμένα τα δύο πτώματα

Χανιά: Νεκρό ζευγάρι από φωτιά σε σπίτι – Εντοπίστηκαν απανθρακωμένα τα δύο πτώματα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο νεκροί από φωτιά σε σπίτι στα Χανιά. Το ηλικιωμένο ζευγάρι εγκλωβίστηκε, παγιδεύτηκε και ξεψύχησε πριν φτάσουν στο διαμέρισμα οι πυροσβέστες…

Η φωτιά τύλιξε το διαμέρισμα στα Χανιά και το ηλικιωμένο ζευγάρι που έμενε μέσα, δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Το αντρόγυνο παγιδεύτηκε και ξεψύχησε στις φλόγες. Οι πρώτοι πυροσβέστες που μπήκαν στο σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες. Τα πτώματα των θυμάτων βρέθηκαν απανθρακωμένα. Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες της τραγωδίας. Πώς δηλαδή εκδηλώθηκε η φωτιά που στάθηκε μοιραία για δύο ανθρώπους.

Κάτοικοι της περιοχής στα Χανιά είδαν το πρωί τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι και κατάλαβαν πως είχε εκδηλωθεί φωτιά. Ειδοποίησαν την πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για το ηλικιωμένο ζευγάρι. Η φωτιά ίσως τους έπιασε στον ύπνο και εκμηδένισε τα όποια περιθώρια είχαν να διαφύγουν.

Για την ασύλληπτη τραγωδία στα Χανιά, ενημερώθηκαν στενοί συγγενείς τους, ορισμένοι από τους οποίους έσπευσαν στο διαμέρισμα. Οι έρευνες που θα ακολουθήσουν, αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Η τραγωδία στο Δαράτσο στα Χανιά, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι που έμεναν. Οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρήκαν τις δύο σορούς στο εσωτερικό του κτιρίου.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης και άμεσα έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 πυροσβεστικά οχήματα. Στη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν μπροστά στο φρικτό θέαμα εντοπίζοντας τα δύο απανθρακωμένα πτώματα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τις σορούς, ενώ έσπευσαν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις