Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Ντόρα Μπακογιάννη και Κωνσταντίνος Αργυρός σε ντουέτο έκπληξη στα γενέθλια του Γιάννη Κουρτάκη

Χανιά: Ντόρα Μπακογιάννη και Κωνσταντίνος Αργυρός σε ντουέτο έκπληξη στα γενέθλια του Γιάννη Κουρτάκη

Ντόρα Μπακογιάννη και Κωνσταντίνος Αργυρός ένωσαν τις φωνές τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων εκείνων που τους άκουσαν στο σπίτι του Γιάννη Κουρτάκη…

Ένα… ντουέτο έκπληξη τράβηξε όλα τα βλέμματα σε γλέντι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου του 2023 στα Χανιά. Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησαν το «Ητανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη όπως φαίνεται στο βίντεο και απέσπασαν ένα θερμό χειροκρότημα.

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και ο πολύ δημοφιλής τραγουδιστής ένωσαν τις φωνές τους σε αυτό το θρυλικό τραγούδι των Ξαρχάκου – Φέρρη. Δεύτερες φωνές, σε μεγάλα κέφια, ο Στέλιος Νικηφοράκης και ο γνωστός Χανιώτης εκδότης Γιάννης Κουρτάκης  που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, καθώς το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στις Λουσακιές Κισσάμου με αφορμή τα γενέθλιά του.

Πρόκειται για ένα γλέντι που κάνει κάθε χρόνο με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους, κάτι που έγινε και φέτος καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ήταν προσκεκλημένοι – και βρέθηκαν στα Χανιά για αυτόν τον λόγο –  αρκετοί υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καθώς και στενοί συνεργάτες του από τον Όμιλο των «Παραπολιτικών».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις