Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Ο καπετάνιος έβγαλε το πλοίο στα ανοιχτά λόγω φωτιάς που άναψαν αγρότες [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Πανικός και απίθανες εικόνες στο λιμάνι της Σούδας. Αγρότες άρχισαν να καίνε λάστιχα για την απεργία της ΠΝΟ. Ο καπετάνιος του «Blue Galaxy» δεν έμεινε απαθής…

Ξέφραγο αμπέλι θύμιζε το λιμάνι της Σούδας αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν επικράτησε πανικός από μερίδα αγροτών που έβαλαν φωτιά σε λάστιχα. Συγκεκριμένα, μερίδα αγροτών που διαμαρτύρονταν στο λιμάνι για τη συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να σαπίζουν τα προϊόντα τους, έβαλαν φωτιά σε λάστιχα μπροστά ακριβώς από το πλοίο «Blue Galaxy» που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σούδας λόγω της απεργίας.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η φωτιά δυνάμωσε και ανάγκασε τον καπετάνιο να οδηγήσει το πλοίο στα ανοιχτά στον κόλπο της Σούδας για να μην γίνει ατύχημα. Άμεσα έφτασε στο σημείο ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με τρεις άντρες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μετά από μιάμιση ώρα. Εντύπωση βέβαια προκαλεί, το πως είναι δυνατόν στο καλύτερα φυλασσόμενο λιμάνι της Μεσογείου να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά και μάλιστα δίπλα στον Ναύσταθμο Κρήτης.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε