Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Ο Τσίπρας, το μαραφέτι του Πολάκη και ο… Άη ΣΥΡΙΖΑ – Τα αστεία του πρώην πρωθυπουργού!

Χανιά: Ο Τσίπρας, το μαραφέτι του Πολάκη και ο… Άη ΣΥΡΙΖΑ – Τα αστεία του πρώην πρωθυπουργού!

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ευδιάθετος στα Σφακιά. Η φραστική επίθεση που δέχτηκε, δεν χάλασε τη διάθεσή του…

Ο Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε κεφάτος και χαμογελαστός σε χθεσινή εκδήλωση στο Καψοδάσος Σφακίων, όπου μίλησε σε οπαδούς του. Λίγες ώρες μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από ένα νεαρό άντρα, ο πρώην πρωθυπουργός φρόντισε να δείξει στον κόσμο πως δεν έχει επηρεαστεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας που πείραζε με “μπηχτές” και “καρφιά” τον βουλευτή Χανίων και πρώην Δήμαρχο Σφακίων, Παύλο Πολάκη, κάποια στιγμή πήρε το κινητό από τα χέρια του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας και τόνισε:

”Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος (σ.σ Πολάκης), καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει “μπουρλότο” -και εσείς, πατάτε “like” του δίνετε θάρρος και συνεχίζει (σ.σ γέλια) – θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχέσεις του μέλους με το κόμμα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μία διαδικασία μαζικών ηλεκτρονικών εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο περίεργο το όνομα γιατί, στα αγγλικά μπαίνει μπροστά το “Άι”, το “i”, από το internet. Δεν είναι ‘κανας Άγιος και να τον λέμε “Αη ΣΥΡΙΖΑ”.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, διέκοπταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα γέλια του κόσμου και τα χειροκροτήματα. Λίγο νωρίτερα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

Εξέφρασε την άποψη ότι πίσω από τη δήλωση της νέας κυβέρνησης περί “σκίτσων”, αναφορικά με το σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τη δήλωση της Βουλευτού Χανίων, Ντόρας Μπακογιάννη ότι “δεν γίνεται ΒΟΑΚ χωρίς διόδια”, κάτι άλλο κρύβεται…

“Είναι πράγματι μία μεγάλη, αν θέλετε υποτίμηση της Κρήτης, αυτό που συμβαίνει… Ένα νησί που έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο παραγόμενο ακαθάριστο προϊόν της χώρας, που έχει τόσο πολύ τουρισμό, που είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού, ένα νησί με τόσες δυνατότητες να στερείται ενός οδικού άξονα. Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αυτό το καταφέραμε να τοπ έχουμε στοιχειωδώς  και είναι μεγάλο μειονέκτημα, κάτι που αν θέλετε  σας αδικεί. Αδικεί έναν τόπο ευλογημένο, παραγωγικό και δημιουργικό.”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις