Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Οι καλλονές μιας άλλης εποχής γοήτευσαν ξανά – Νοσταλγικό ταξίδι μέσα από πανέμορφες εικόνες

Χανιά: Οι καλλονές μιας άλλης εποχής γοήτευσαν ξανά – Νοσταλγικό ταξίδι μέσα από πανέμορφες εικόνες

Με συμμετοχή παλαιών ιστορικών κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών «πέφτει» στα Χανιά, η σημαία για την εκκίνηση του ιστορικού ράλι Ακρόπολις…

που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου στη χώρα μας. 31 παλιά ιστορικά αυτοκίνητα και 17 ιστορικές μοτοσικλέτες συγκεντρώθηκαν στις 09.00 το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων και στις 11.00 αναχώρησαν με προορισμό περιοχές του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μηχαηλάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για την ασφαλή οδήγηση. «Στόχος είναι να περάσει, μέσω μιας μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης, το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών παλαιών αυτοκινήτων Κρήτης, Βαγγέλης Κακούρης, χαρακτήρισε τιμητική για τον σύλλογο τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η υποδιοικητής του τμήματος Τροχαίας Χανίων αστυνόμος Μάρθα Πίτσιου αναφέρθηκε στην αρωγή της υπηρεσίας της στη διοργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι «το ζήτημα της οδικής ασφάλειας αποτελεί μείζον θέμα σε όλη την χώρα». Παράλληλα, τόνισε την αξία του μηχανοκίνητου αθλητισμού επισημαίνοντας ότι στέλνει πολλαπλά μηνύματα για τον τρόπο που επιτυγχάνεται η ασφαλής οδήγηση.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης φίλων κλασικών μοτοσικλετών Χανίων, Ανδρέας Ξυνίδης, αφού χαρακτήρισε σημαντική την εκδήλωση, επεσήμανε ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί υπόθεση όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις