Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Χανιά: Πυροβολισμοί και σφαίρες στο αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου

Χανιά: Πυροβολισμοί και σφαίρες στο αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου

Η δημοτική σύμβουλος βρισκόταν στο σπίτι της στα Χανιά, όταν άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο και πυροβόλησαν το αυτοκίνητό της. Τι ανέφεραν στους αστυνομικούς κάτοικοι της περιοχής…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επίθεση στο αυτοκίνητο της γυναίκας στα Χανιά. Η δημοτική σύμβουλος ειδοποιήθηκε από αστυνομικούς, που διαπίστωσαν τυχαία πως το αυτοκίνητό της, είχε μπει στο στόαχαστρο άγνωστων για την ώρα δραστών. Κανείς στην περιοχή δεν άκουσε τους πυροβολισμούς. Η ιδιοκτήτρια τόνισε φοβισμένη ότι δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Οι αστυνομικοί παίρνουν αποτυπώματα και προσπαθούν να ρίξουν φως στην επίθεση που σημειώθηκε όπως όλα δείχνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μια περίεργη υπόθεση ερευνάται από τους αστυνομικούς στα Χανιά, η οποία αποκαλύφθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια  περιπολίας. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί στην περιοχή της Χρυσοπηγής στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την ασφάλεια των πολιτών, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία το οποίο είχε δεχθεί σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε δημοτική σύμβουλο Χανίων είχαν προκληθεί ζημιές στους υαλοπίνακες από δύο τουλάχιστον πυροβολισμούς.

Κατά την πρωταρχική έρευνα προέκυψε πως ουδείς από τους περίοικους, ούτε καν οι ένοικοι της οικίας , στην οποία διαμένει και η δημοτική σύμβουλος Χανίων, άκουσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας πυροβολισμούς.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και φυσικά η Σήμανση, οι οποίοι απέκλεισαν τον συγκεκριμένο δρόμο και ερεύνησαν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο και τον πέριξ χώρο προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία τα οποία θα μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του ή των δραστών των πυροβολισμών.

Πηγή: kriti360.gr, flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις