Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο – Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας – Αίμα και δάκρυα [pics]

Χανιά: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο – Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας – Αίμα και δάκρυα [pics]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονίζει τα Χανιά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών…

Το νέο τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 τα ξημερώματα. Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Νεάρχου και Ηγουμένου Γαβριήλ, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου Ιταλού οδηγού του ενός οχήματος.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στην περιοχή του τροχαίου.

Δυστυχώς οι διασώστες δεν μπορούσαν να δώσουν την παραμικρή βοήθεια, καθώς ο 45χρονος Ιταλός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο. Τα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο ερευνώνται.

Εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στα Χανιά

Τροχαίο δυστύχημα και στην Εγνατία Οδό

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μια γυναίκα 33 ετών στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων στο ύψος περίπου του Λουτρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο της γυναίκας προσέκρουσε -για άγνωστο λόγο- στο πίσω μέρος νταλίκας που είχε σταθμεύσει στη λωρίδα επιβράδυνσης λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα η οδηγός να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της άτυχης γυναίκας από το όχημα, το οποίο είχε «σφηνώσει» κατά το ήμισυ κάτω από τη νταλίκα. Η επιχείρηση οργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ εν τέλει τη σορό παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: zarpanews.gr, xronos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις