Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χανιά: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος οδηγός – Τον απεγκλώβισαν περαστικοί και υπέκυψε σε νοσοκομείο

Χανιά: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος οδηγός – Τον απεγκλώβισαν περαστικοί και υπέκυψε σε νοσοκομείο

Ο άτυχος οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στα Χανιά. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή…

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:00 στα Χανιά και ο 20χρονος που απεγκλωβίστηκε από περαστικούς βαρύτατα τραυματισμένος, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο. Στο σημείο του δυστυχήματος επικράτησε αναστάτωση. Μέσα σε λίγη ώρα έφτασε ασθενοφόρο, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχαν περιθώρια για τον άτυχο νεαρό. Οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά. Ο 20χρονος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς να κρατηθεί στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων καθώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το τροχαίο έγινε όταν ο άτυχος 20χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αυτό προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική η οποία δε χρειάστηκε όμως να επέμβει καθώς, τον απεγκλώβισαν περαστικοί από το σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου τελικά εξέπνευσε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις