Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπάει κατάστημα στο Μάλεμε – Απίστευτες σκηνές στην κάμερα [vid]

Χανιά: Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπάει κατάστημα στο Μάλεμε – Απίστευτες σκηνές στην κάμερα [vid]

Ο ανεμοστρόβιλος βγήκε από τη θάλασσα στη στεριά και οι εικόνες σαρώνουν το διαδίκτυο. Καταστροφές και μάχες εμπόρων να σώσουν τις περιουσίες τους…

Ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τα Χανιά την περασμένη Πέμπτη και χτύπησε το Μάλεμε. Ξεκίνησε από βαθιά μέσα στο πέλαγος ερχόμενος με ορμή προς την ακτή. Συνήθως τέτοιου είδους φαινόμενα όταν φτάσουν στην ακτή εξασθενούν στα πρώτα μέτρα.

Αυτή τη φορά όμως, ο ανεμοστρόβιλος που έκανε την εμφάνιση του μέσα στην καταιγίδα “Δαίδαλος” αφήνοντας στο πέρασμα του καταστροφές, ήρθε και έδωσε ένα μεγάλο χτύπημα σε επιχειρήσεις στην παραλία του Μάλεμε.

Οι καταστροφές όπως βλέπετε είναι απίστευτες. Ο ανεμοστρόβιλος γκρεμίζει την πέργκολα του εστιατορίου σαν να είναι τραπουλόχαρτο, πετάει τα stand του διπλανού τουριστικού καταστήματος, παρασύρει τους ανθρώπους σαν να είναι χάρτινες κούκλες, εξαφανίζει στην κυριολεξία τους κάδους ανακύκλωσης στην πίσω πλευρά της επιχείρησης, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο πίσω parking.

Στο βίντεο φαίνονται οι έμποροι να προσπαθούν να σώσουν τα σταντ με τα εμπορεύματά τους, ενώ ο ισχυρός άνεμος τα παρασύρει και κινδυνεύουν να τραυματιστούν…

Πηγή: plataniasnews.gr

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις