Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Στον ανακριτή ο γιος που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του

Χανιά: Στον ανακριτή ο γιος που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του

Η ώρα της αλήθειας για τον γιο του ηλικιωμένου, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στον πατέρα του. Έρχονται απαντήσεις για την υπόθεση που μετατράπηκε σε θρίλερ στα Χανιά

Ο άτυχος ηλικιωμένος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο στα Χανιά και παραμένει για νοσηλεία. Την ίδια ώρα, ένας από τους γιους του κατηγορείται ότι ήταν εκείνος που προσπάθησε να τον σκοτώσει με μαχαίρι. Φέρεται να του επιτέθηκε μέσα στο σπίτι που ζούσε στην πόλη και να τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Οι αστυνομικοί άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία και πλέον ο 57χρονος βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο 57χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 80χρονος είχε βρεθεί από τον άλλο του γιο τραυματισμένος στο σπίτι του, στα Χανιά, φέροντας μαχαιριά στην περιοχή του στήθους καθώς και θλαστικά τραύματα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε έκτακτο χειρουργείο. Ο 80χρονος, βγήκε χθες (03-01-2024) από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανιών και νοσηλεύεται στο Θωρακοχειρουργικό Τμήμα του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές από πολύ νωρίς στράφηκαν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ως το πιθανότερο σενάριο, προχωρώντας την Τρίτη 2/1 στην πρώτη προσαγωγή, ενώ την Τετάρτη 3/1 συνελήφθη ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις