Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Σύλληψη πατέρα που προσπάθησε να ασελγήσει ξανά σε συμμαθητή του γιου του

Χανιά: Σύλληψη πατέρα που προσπάθησε να ασελγήσει ξανά σε συμμαθητή του γιου του

H απόπειρα ασέλγειας αναστατώνει τα Χανιά. Ο πατέρας 14χρονου παιδιού συνελήφθη επειδή όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να κακοποιήσει συμμαθητή του γιου του…

Στη σύλληψη ενός 53χρονου που προσπάθησε να αποπλανήσει ένα ανήλικο αγόρι σε βάρος του οποίου είχε ασελγήσει κατά το παρελθόν, πέρασαν αστυνομικοί στα Χανιά. Τα νέα στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών, δείχνουν πως ο κατηγορούμενος είχε πετύχει στο παρελθόν τον αρρωστημένο σκοπό του.

Ο άνδρας από την Συρία που είναι και πατέρας συμμαθητή του 14χρονου πλησίασε το αγόρι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 1η Οκτωβρίου 2023 και ενώ βρίσκονταν στο Ενετικό λιμάνι στα Χανιά.

Όπως κατήγγειλε το παιδί του πρόσφερε 10 ευρώ προκειμένου να τον ακολουθήσει το σπίτι του. O 14χρονος από την Ουκρανία αρνήθηκε και αποχώρησε απο το σημείο.

Από την έρευνα που πραγματοποιήσαν ο αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος είχε προσεγγίσει τον ανήλικο και τον Αύγουστο του 2022 και μάλιστα είχε καταφέρει να τον οδηγήσει στο σπίτι του και να ασελγήσει εις βάρος του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις