Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Τραγωδία σε καφενείο – Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια καυγά – Έρευνες για τον θάνατο!

Χανιά: Τραγωδία σε καφενείο – Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια καυγά – Έρευνες για τον θάνατο!

Δάκρυα στα Χανιά για τον θάνατο του άτυχου άντρα. Εντός της ημέρας αναμένεται να λυθεί το μυστήριο…

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, την υπόθεση του θανάτου ενός ηλικιωμένου άνδρα το βράδυ της Δευτέρας (18-12-2017) σε καφενείο στο χωριό Κεφαλά του Αποκόρωνα.

Από την πρώτη στιγμή, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο χωριό, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στο καφενείο του χωριού προκλήθηκε καβγάς, για άγνωστη αιτία, μεταξύ θαμώνων του καταστήματος.

Ο άτυχος 73χρονος επενέβη είτε για να κατευνάσει τα πνεύματα λογομαχώντας με κάποιο συγχωριανό του, αλλά τελικά έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων θαμώνων του καφενείου.

Ωστόσο κανείς δε μπορεί μέχρι τώρα να οδηγηθεί σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πώς ο ηλικιωμένος ξεψύχησε, αν τραυματίστηκε την ώρα που επενέβη στον καβγά ή τον πρόδωσε η καρδιά του αργότερα.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, αλλά ήταν ήδη αργά για τον ίδιο, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις