Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Τραυματίες από φωτιά σε εστιατόριο στο Μαράθι – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Χανιά: Τραυματίες από φωτιά σε εστιατόριο στο Μαράθι – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Αυτοψία στο εστιατόριο στα Χανιά, μετά τη φωτιά που κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις και έστειλε σε νοσοκομείο δύο άτομα με εγκαύματα…

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά μετά από φωτιά που ξέσπασε σε εστιατόριο στο Μαράθι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, έχοντας υποστεί εγκαύματα, με τους γιατρούς να τους δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το πώς εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Σε κάθε περίπτωση στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με πυροσβέστες να σπεύδουν ταχύτατα για την κατάσβεση.

Για το γνωστό κατάστημα εστίασης στο Μαράθι έγινε τεράστια προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς από την πυροσβεστική, ενώ όπως είναι εμφανές και από τις εικόνες του flashnews.gr, καταστράφηκε ολοσχερώς ο εξωτερικός του χώρος που στο μεγαλύτερο ποσοστό ήταν από ξύλο.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς, ωστόσο, φαίνεται ότι παραμερίζεται η πιθανότητα να υπήρξε εμπρησμός, τουλάχιστον σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι υπάρχει μαρτυρία στην πυροσβεστική ότι η φωτιά προκλήθηκε με κάποιο τρόπο που αναμένεται να διευκρινιστεί κατά τη διάρκεια εργασιών στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις