Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Βάζουν ξανά το Πακιστανό ισοβίτη στα κρατητήρια από τα οποία απέδρασε

Χανιά: Βάζουν ξανά το Πακιστανό ισοβίτη στα κρατητήρια από τα οποία απέδρασε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Μετά από την απόδραση των πέντε βαρυποινιτών από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα σε πανελλαδικό επίπεδο, ένας από τους δραπέτες, ο 34χρονος Πακιστανός, καταδικασμένος σε τρις ισόβια, θα ξαναπεράσει άλλη μια βραδιά στα ίδια κρατητήρια, από τα οποία είχε αποδράσει πριν έναν μήνα.

Σύμφωνα με το zarpanews, η μεταγωγή του ισοβίτη από την Αθήνα, μαζί με άλλους 12 κρατούμενους, θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα και οι φυλακές της Αγιάς δεν θα τους παραλάβουν, καθώς είναι αργία.

Αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή, ο 34χρονος αναμένεται να μπει στις φυλακές το πρωί της Τρίτης, έχοντας περάσει όλη την προηγούμενη μέρα στα κρατητήρια του μεγάρου, από τα οποία είχε αποδράσει.

Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και στην Αθήνα είναι ενήμερες πως τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων δεν είναι υψίστης ασφαλείας και δεν είναι κατάλληλα για να κρατούνται εκεί βαρυποινίτες, με σχετικά έγγραφα να έχουν αποσταλεί αρμοδίως εδώ και δύο χρόνια και βέβαια, την πρόσφατη απόδραση να το πιστοποιεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις