Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή και τις καταστροφές σε ξενοδοχείο στην Κίσσαμο

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή και τις καταστροφές σε ξενοδοχείο στην Κίσσαμο

H επίθεση στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Κίσσαμο στα Χανιά καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας και δείχνει καρέ – καρέ τις κινήσεις των 6 δραστών…

Είναι λίγο πριν τις 06:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής και οι δράστες πραγματοποιούν επίθεση στο ξενοδοχείο. Μπαίνουν στον κήπο και αρχίζουν να πετούν ξαπλώστρες και ομπρέλες μέσα στην πισίνα. Πριν φύγουν κάποιος βγάζει βίντεο, είτε για να το δείξει σε εκείνους που τους έστειλαν είτε για να το κρατήσουν οι ίδιοι ως ενθύμιο για την πράξη τους. Η Κίσσαμος στα Χανιά παραμένει ανάστατη με τις έρευνες των αστυνομικών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες από την επίθεση σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου στην Κίσσαμο, καθώς βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει ότι οι έξι νεαροί που τις προκάλεσαν, έδρασαν οργανωμένα, προσεχτικά, έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στο να μην αναγνωριστούν και δεν έμοιαζαν καθόλου με ένα τσούρμο από εφήβους που προκαλούν καταστροφές από αντίδραση.

Μάλιστα, υπάρχουν ερωτήματα για τα κίνητρά τους, καθώς οι φήμες ότι προηγήθηκαν απειλές εναντίον κάποιων εκ των ιδιοκτητών ξενοδοχείων δίνουν και παίρνουν, ενώ από την εξίσωση δεν πρέπει να εξαιρεθούν και οι δημοτικές εκλογές, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους σχετίζονται με διαφορετικούς υποψήφιους και συνδυασμούς.

Στο βίντεο φαίνεται ότι οι νεαροί μπαίνουν στον περίβολο του καταλύματος, ιδιαίτερα προσεκτικά ρίχνουν ξαπλώστρες και άλλα αντικείμενα στην πισίνα, προσπαθώντας να μην κάνουν φασαρία, δεν λειτουργούν παρορμητικά, αλλά, αντίθετα, δείχνουν οργανωμένοι. Στο τέλος, κάποιος από τους έξι βγάζει φωτογραφία ή βίντεο και εξαφανίζονται.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις