Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χανιά: Βουτιά θανάτου στα Φαλάσαρνα – Ανασύρθηκε νεκρός ο 58χρονος Έλληνας

Χανιά: Βουτιά θανάτου στα Φαλάσαρνα – Ανασύρθηκε νεκρός ο 58χρονος Έλληνας

Στην παραλία Φαλάσαρνα στα Χανιά έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 58χρονος Έλληνας. Η βουτιά που έκανε στάθηκε μοιραία για τη ζωή του…

Στην παραλία Φαλάσαρνα στα Χανιά που κάθε καλοκαίρι γεμίζει από ντόπιους και τουρίστες, πνίγηκε ένας 58χρονος Έλληνας που έκανε βουτιά στη θάλασσα. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε και ανασύρθηκε στην ακτή. Οι προσπάθειες που έγιναν για να επανέλθει στη ζωή δεν απέδωσαν και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται υπό διερεύνηση, με τους δικούς του ανθρώπους να ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.

Ένας νέος θάνατος σε παραλία της Κρήτης, καταγράφηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου του 2023, με έναν 58χρονο να ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα.

Ειδικότερα και όπως έγινε γνωστό, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή Φαλάσαρνα στα Χανιά, 58χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το άψυχο σώμα του διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Κισσάμου  που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις