Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Χειροπέδες μετά την ένοχη συναλλαγή – Συναντήθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Χανιά: Χειροπέδες μετά την ένοχη συναλλαγή – Συναντήθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Στη σύλληψη δύο ατόμων (37 και 41 ετών) που κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ…

η σύλληψη των δύο ατόμων έγινε κατά τον χρόνο που ο 41χρονος προμήθευε τον 37χρονο με ποσότητα ναρκωτικών, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του 41χρονου και σε επιχείρηση που διατηρεί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα 14 γραμμαρίων κοκαΐνης σε τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, μικροποσότητα κάνναβης ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ και 60 δολάρια Αμερικής ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 41χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις