Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χίος: Απίστευτη τροπή σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας – Τι έδειξε ο κινητήρας της πανάκριβης μηχανής

Χίος: Απίστευτη τροπή σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας – Τι έδειξε ο κινητήρας της πανάκριβης μηχανής

Η Χίος στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν σε μπλόκο της αστυνομίας. Η μηχανή που σταμάτησαν έκρυβε άγνωστα μυστικά που γνώριζε πολύ καλά ο οδηγός της…

Τρία άτομα, όλοι Έλληνες (δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος) ταυτοποιήθηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, για την εμπλοκή τους σε υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι, τα ταυτοποιηθέντα άτομα, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν προ δεκαπενθημέρου περίπου από δημοτική οδό στην περιοχή του Βροντάδου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία ακολούθως αποσυναρμολόγησαν.

Στο πλαίσιο ερευνών για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εντοπίστηκε ο 19χρονος με δίκυκλο όχημα, προχθές (02-03-2022) στην πόλη της Χίου, το οποίο όπως διακριβώθηκε έφερε τον κινητήρα της παραπάνω μοτοσικλέτας.

Ακολούθως, σε οικία 17χρονου (εκ των δραστών) βρέθηκαν –μεταξύ άλλων-, μηχανικά εξαρτήματα και μεταλλικά τμήματα της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας. Τα προαναφερόμενα αντικείμενα – μηχανικά εξαρτήματα και ηλεκτρικός τροχός κατασχέθηκαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις