Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χίος: Αυτή είναι η Τουρκάλα που βαφτίστηκε χριστιανή για να παντρευτεί τον αγαπημένο της

Χίος: Αυτή είναι η Τουρκάλα που βαφτίστηκε χριστιανή για να παντρευτεί τον αγαπημένο της

Η Χίος στο επίκεντρο με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral. Η Τουρκάλα αγαπημένη του Κώστα Ανδρεάδη βαφτίστηκε χριστιανή…

Ο έρωτας την έκανε να αφήσει την πατρίδα της για την Ελλάδα και πλέον κάνει όνειρα για το μέλλον. Η Τουρκάλα Denis βαφτίστηκε χριστιανή και ο γάμος της με τον Κώστα Ανδρεάδη αναμένεται να γίνει σε εκκλησία του νησιού, το προσεχές καλοκαίρι. Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της νέας της καθημερινότητας.

Χριστιανή βαφτίστηκε η Denis για τα μάτια του Προέδρου της μονομετοχικής Χίου Κωστα Ανδρεαδη.

Η Τουρκάλα Denis πήρε το όνομα Διονυσία στον Μητροπολιτικό Ναό και σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Κώστα Ανδρέαδη. Δείτε την εικόνα του chiosin.gr…

Με την εργασιακή του εμπειρία να αποτελεί σημαντικό εφόδιο, ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης αποτελεί ένα από τα φρέσκα πρόσωπα στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο της Χίου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2019 είχε εξηγήσει τους λόγους που επέλεξε τον συνδυασμό του αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη.

Στη συνέντευξη αποτυπώνει με καθαρό τρόπο τα ζητούμενα της Χίου και απαντά τι θα ήταν αυτό που θα ζητούσε από τον επικεφαλής του συνδυασμού του να αλλάξει από την επόμενη κιόλας ημέρα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις