Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Χίος: Συνελήφθη επιχειρηματίας που χρέωνε ομπρέλες και ξαπλώστρες σε παραλία

Χίος: Συνελήφθη επιχειρηματίας που χρέωνε ομπρέλες και ξαπλώστρες σε παραλία

Η Χίος στο επίκεντρο για τη σύλληψη επιχειρηματία που έβαλε ξαπλώστρες και ομπρέλες σε παραλία. Ο έλεγχος έγινε μετά από καταγγελίες που προηγήθηκαν…

Οι έλεγχοι και οι συλλήψεις για ομπρέλες και ξαπλώστρες που χρεώνονται από επιχειρηματίες σε παραλίες συνεχίζονται. Αυτή τη φορά τα βλέμματα στρέφονται στη Χίο, για τη σύλληψη ιδιοκτήτη καταστήματος. Όπως διαπίστωσαν οι ελεγκτές παρά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και τους αλλεπάλληλους ελέγχους, εκείνος αποφάσισε να ρισκάρει στο βωμό του κέρδους.

Ακόμα μία σύλληψη επιχειρηματία σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας, πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία.

Αυτή τη φορά ο έλεγχος έγινε στην παραλία του Μέγα Λημνιώνα, το περασμένο Σάββατο 19 Αυγούστου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, «σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί σε χώρο παραλίας, ομπρέλες και ξαπλώστρες της επιχείρησης, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις