Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χορευτικά σόλι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σύρου

Χορευτικά σόλι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σύρου

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο (ολόκληρο: 3€, μειωμένο: 2€) για την είσοδο στο αρχαιολογικό μουσείο.

Ο χορός δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα με τη συμμετοχή χορευτών του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλά και του καταξιωμένου Γιώργου Κοτσιφάκη. Ως μια συνομιλία κίνησης και ακινησίας, οι χορευτές θα διηγηθούν καινούργιες ιστορίες πάνω σε χορογραφίες των ίδιων αλλά και των Ιωάννας Πορτόλου, Γιάννη Νικολαΐδη, Χρήστου Παπαδόπουλου και Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ο αριθμός των θεατών είναι περιορισμένος και απαιτείται προκράτηση θέσης στην πλατφόρμα: https://digitalculture.gov.gr/2020/07/choreftika-soli-apo-to-baleto-tis-els-6/

Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 2 μέτρων κατ’ ελάχιστον για κλειστούς χώρους. Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις