Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Χριστούγεννα 2016: Το πρόγραμμα της Τρίτης στην Ονειρούπολη Δράμας

Χριστούγεννα 2016: Το πρόγραμμα της Τρίτης στην Ονειρούπολη Δράμας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα των δράσεων στα σπιτάκια του «Χωριού του Άη Βασίλη» και των εκδηλώσεων στην Κεντρική σκηνή της μαγευτικής «Ονειρούπολης», συγκεντρώνοντας καθημερινά το ενδιαφέρον και την αγάπη των χιλιάδων μικρών και μεγάλων επισκεπτών.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου:
9.00-12.00 Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Τα «Γλυκο-ξωτικά» της «Ονειρούπολης» μας περιμένουν να μας ξεναγήσουν στο πανέμορφο «Χωριό του Άη Βασίλη».
18.00-19.00 στην Κεντρική σκηνή οι χορευτές του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Λέσχη Ποντίων Δράμας» ψάλλουν ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων και παρουσιάζουν χορούς από διάφορες περιοχές του Πόντου.
19.00-19.30 στην Κεντρική σκηνή ο «Αθλητικός Σύλλογος Πετρουσέων Δράμας» με τις λύρες και τους νταχαρέδες κατακλύζουν με ξεχωριστούς ήχους την «Ονειρούπολη».
Στις 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας ο «Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας» σας περιμένει με τα ξωτικά της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο». Αφήστε την ευχή σας να πετάξει ψηλά με τα αιωρούμενα φανάρια!
19.30-20.00 στην Κεντρική σκηνή η Nansy Hantour για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, φέρνει ανατολικούς ρυθμούς με τον μαγευτικό χορό Oriental. Μαζί της και η Demy Elham με το γκρουπ της από την Ξάνθη.
Στις 20.00 στην Κεντρική σκηνή: Ελληνικές και διεθνείς ροκ αποχρώσεις από το γνωστό δραμινό συγκρότημα «Air-Astrons».
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε