Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Υπόθεση Ανθής Λινάρδου: Αγώνας για την επιμέλεια των παιδιών

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

Καθημερινός αγώνας για μια ομαλή και υγιή μετάβαση των παιδιών στο νέο περιβάλλον γίνεται από την οικογένεια της Ανθής Λινάρδου. Οι γονείς της Ανθής, τηρούν κατά γράμμα ότι τους λένε οι ειδικοί, έτσι ώστε αυτό, να λειτουργήσει θετικά προς τα παιδιά. Η προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, οι γονείς της Ανθής εφόσον το προτείνουν αυτό οι παιδοψυχολόγοι, θα κρατήσουν τη γέφυρα επικοινωνίας με την οικογένεια του κατηγορούμενου. Τα παιδιά, βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, σύμφωνα με την ίδια και “παρόλο το μικρό της ηλικίας τους, δεν τους επιτρέπει να έχουν πλήρη αντίληψη του τι έχει συμβεί, έχουν την αίσθηση της απουσίας των γονιών τους και ότι κακό έχει συμβεί”.

Η πλευρά του φερόμενου ως δράστη: “Εμείς, θα ζητήσουμε την επιμέλεια των παιδιών, εφόσον αυτό μας το υποδείξει παιδοψυχίατρος και είναι για το συμφέρον των παιδιων”.

Το πρωί της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου ο δικηγόρος του 40χρονου, Α. Κουλιούφας, επισκέφτηκε παιδοψυχίατρο, προκειμένου να τον συμβουλευτεί για την επιμέλεια των παιδιών. Σύμφωνα με τον δικηγόρο: “Εμείς, την επιμέλεια των παιδιών θα τη διεκδικήσουμε εφόσον αυτό μας το υποδείξει η παιδοψυχίατρος.Θα ακολουθήσουμε πιστά τις γραμμές των ειδικών για το καλό των παιδιών και το συμφέρον τους.Το Βελβεντό είναι ιδανικό σαν χώρος για το μεγάλωμα των παιδιών. Θέλω να βρω μία φόρμα επικοινωνίας του παππού και της γιαγιάς με τα παιδιά. Ήδη υπάρχει μία εξαιρετική επικοινωνία με την κ.Σαββίδου, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πλαίσιο επικοινωνίας, μεταξύ των παιδιών και της οικογένειας στο Βελβεντό, εφόσον είναι κατ” υπόδειξη των ειδικών και έπειτα με τον πατέρα”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του φερόμενου ως δράστη, ο κατηγορούμενος, έχει πλήρως κατανοήσει το μέγεθος της πράξης του, δηλώνει μεταμέλεια και εκφράζει την επιθυμία να δει πάση θυσία τα παιδιά του…

Πηγή: kozanilife

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε