Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Άγριος ξυλοδαρμός Βρετανού τουρίστα σε μπαρ του Λαγανά

Ζάκυνθος: Άγριος ξυλοδαρμός Βρετανού τουρίστα σε μπαρ του Λαγανά

Ο ξυλοδαρμός σε μπαρ του Λαγανά καταγράφεται και οι εικόνες είναι σκληρές. Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο με τους αστυνομικούς να έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές…

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε ένα καρέ από τον άγριο ξυλοδαρμό του Βρετανού τουρίστα σε μπαρ του Λαγανά. Τον έχουν περικυκλώσει μπράβοι του καταστήματος και τον χτυπούν. Οι δράστες οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα, με το σχετικό βίντεο να προκαλεί αντιδράσεις. Υπάλληλοι που ήταν μπροστά ανέφεραν ότι ο Βρετανός εκείνη τη νύχτα δημιουργούσε επεισόδια και όπως λένε είχε φτάσει στο σημείο να χτυπήσει γυναίκα, που έφυγε αιμόφυρτη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού Βρετανού από “μπράβους” σε μπαρ στον Λαγανά. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 7 Ιουλίου του 2023. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεαρός αναγνώρισε μόνο έναν από τους δράστες του ξυλοδαρμού, έναν σερβικής καταγωγής υπάλληλο του κλαμπ, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς, εξετάστηκε από τον εισαγγελέα Ζακύνθου και έλαβε τακτική δικάσιμο. Οι πληροφορίες για τα αίτια που οδήγησαν στην συμπλοκή και τελικά στον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα, είναι συγκεχυμένες.

Ωστόσο σύμφωνα με εργαζόμενους στο κλαμπ, ο νεαρός Βρετανός, που ήταν βίαιος και εκτός εαυτού, χτύπησε άγρια μια 19χρονη κοπέλα και της επιτέθηκε και με μπουκάλι, γι’αυτό και επενέβησαν.

Μάλιστα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, αναρτούν και φωτογραφίες της, άσχημα, χτυπημένης κοπέλας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις