Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζάκυνθος: «Απειλές και βίαιες συμπεριφορές» καταγγέλλει η οικογένεια της 19χρονης – Μήνυση σε βάρος του 27χρονου Αλβανού

Ζάκυνθος: «Απειλές και βίαιες συμπεριφορές» καταγγέλλει η οικογένεια της 19χρονης – Μήνυση σε βάρος του 27χρονου Αλβανού

Μήνυση κατά του 27χρονου Αλβανού που κατηγορείται πως προκάλεσε άμβλωση με φαρμακευτική αγωγή στην έγκυο 19χρονη σύντροφό του στη Ζάκυνθο, κατέθεσε η οικογένειά της.

Η οικογένεια της 19χρονης στη Ζάκυνθο καταγγέλλει πως άνθρωποι από το περιβάλλον του κατηγορουμένου επιχειρούν να εξαγοράσουν την σιωπή τους, λίγες ώρες προτού ο 27χρονος Αλβανός βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, γνωστή ποινικολόγος, Γιάννα Παναγοπούλου, δήλωσε τα εξής: «Ορισμένοι νομίζουν ότι με απειλές και με δόλιο τρόπο θα καταφέρουν να εξαγοράσουν την νεαρή κοπέλα και την οικογένειά της και μάλιστα ότι θα καταφέρουν να την εξαναγκάσουν αφενός να ανακαλέσει την καταγγελία της και αφετέρου με αθέμιτα μέσα προσπαθούν να κλονίσουν την αξιοπιστία της ιδίας και των οικείων της με ψευδή στοιχεία. Πλανώνται οικτρά! Να είναι βέβαιοι ότι θα μας βρουν απέναντι τους στα Δικαστήρια.

Η νεαρή κοπέλα και η μητέρα της υπέβαλαν ήδη μήνυση Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ζακύνθου εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους εισφέροντας στη Δικαιοσύνη συγκεκριμένα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του κοριτσιού δέχονται απίστευτες πιέσεις, απειλές και βίαιες συμπεριφορές από συγκεκριμένα άτομα του περιβάλλοντος του κατηγορουμένου για να αποσύρουν την καταγγελία εις βάρος του.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν με αξιόποινη συμπεριφορά που να μην τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Επιπλέον έχουμε εντολή να κινηθούμε νομικά και με μηνύσεις και με αγωγές αποζημιώσεως κατά όλων αυτών των προσώπων που με περισσή θρασύτητα και μάλιστα δείχνοντας το πρόσωπό τους στα ΜΜΕ και προβαίνοντας σε δημόσιες τοποθετήσεις στοχοποιούν ευθέως τη γιαγιά ή την μητέρα της κοπέλας ως δήθεν δράστιδες της διακοπής κυήσεως της νεαρής κοπέλας».

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα (26/02/2024) για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της διακοπής κυήσεως,της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κλοπής.

Το βράδυ της Παρασκευής η 19χρονη υποβλήθηκε στο Ρίο σε ιατροδικαστική εξέταση κ επέστρεψε στο νοσοκομείο, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις