Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα του δήμου κατά της ΔΕΗ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο δήμος Ζακύνθου κατά της ΔΕΗ ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να προκύψουν προβλήματα με την υδροδότηση του νησιού, λόγω της διακοπής του ρεύματος στα αντλιοστάσια του δικτύου ύδρευσης.

Οι επαφές του δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά στην πρωτεύουσα συνεχίζονται προκειμένου να υπάρχουν και πολιτικές πιέσεις προς τη ΔΕΗ για να μην εφαρμόσει το πρόγραμμα διακοπών που ανακοίνωσε και παράλληλα, να «δεχτεί» το αίτημα του δήμου για διακανονισμό του παλιού χρέους με 150 δόσεις, την χρέωση με επιτόκιο 3% και όχι 6% όπως ισχύει σήμερα αλλά και την τιμολόγηση του ρεύματος με βάση το βιομηχανικό και όχι το οικιακό τιμολόγιο.

Xθες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά και προχώρησε σε μια σειρά από ενέργειες για την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων της Ζακύνθου. Αρχικά, υπήρξε επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη ώστε να συνεχιστεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ παράλληλα, ξεκίνησαν οι επαφές ώστε να λυθεί οριστικά το φλέγον αυτό ζήτημα, στη κατεύθυνση της ρύθμισης των οφειλών με μια βιώσιμη διευθέτηση του χρέους.

Επίσης, ο υφυπουργός ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι τον επόμενο μήνα θα υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την ηλεκτροδότηση και την τοποθέτηση νέου ταρτάν στο στάδιο της Ζακύνθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε