Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 8 για τη δολοφονία του 22χρονου

ΦΩΤΟ από το imerazante
ΦΩΤΟ από το imerazante

Προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη ζήτησαν και έλαβαν και οι 8 συλληφθέντες, για την υπόθεση του θανάτου του 22χρονου Bakari Henderson.

Μετά την απολογία έπεται η επιβολή περιοριστικών όρων οι οποίοι, για την πλειοψηφία των κατηγορουμένων, εκτιμάται πως θα είναι η προφυλάκιση, μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Για τους υπολοίπους ενδέχεται να είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ή καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Στο σύνολό τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τους δικηγόρους τους να μελετούν το κείμενο της δικογραφίας αλλά και το υλικό που υπάρχει. Η υπερασπιστική γραμμή τους έχει να κάνει με τα χτυπήματα που δέχτηκε ο νεαρός και ποια από αυτά ήταν τελικά θανάσιμα.

—> Ζάκυνθος: Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του τουρίστα στον Λαγανά – Ραγδαίες οι εξελίξεις – Όλοι στον ανακριτή!

Στο μεταξύ οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, υπό την καθοδήγηση του Πατρινού Αστυνομικού Διευθυντή Τριαντάφυλλου Πανώριου συνέλαβαν ακόμη έναν άνθρωπο. Τον 8ο Σέρβο (9η σύλληψη). Πρόκειται για αυτόν ο οποίος πρώτος φέρεται  χτύπησε τον 22χρονο Αμερικανό μετά την παρεξήγηση που έγινε για μια selfie. Ο συγκεκριμένος νεαρός δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι από τον Αμερικανό κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Ολες αυτές τις ημέρες κρυβόταν σε τουριστικά καταλύματα. Δεν είχε πάει καν σε Νοσοκομείο για να περιποιηθεί το τραύμα του στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας από τη Σερβία είναι 33 ετών και στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί,   φαίνεται να συμμετέχει στην αρχική συμπλοκή μέσα στο μαγαζί ενώ στη συνέχεια φαίνεται να κυηγάει το θύμα έξω από το μπαρ…

Πηγή: Tempo24, imerazante

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε