Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Οι πλημμύρες από drone – Κλειστά αύριο τα σχολεία [vid]

ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Ζακύνθου με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Επίσης…

σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του νησιού να μην μετακινούνται άσκοπα, ιδιαίτερα στις περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Τέλος, αύριο το πρωί στις 08:30 θα γίνει έκτακτη σύσκεψη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου που θα έρθει εκτάκτως στο νησί για τα προβλήματα που δημιούργησε η σημερινή κακοκαιρία.

Η κακοκαιρία αφήνει πίσω της ένα νεκρό και αμέτρητα προβλήματα σε δρόμους και σπίτια. Στην περιοχή των Αμπελοκήπων απεγκλώβισε οικογένεια, η οποία είχε αποκλειστεί στο σπίτι της καθώς η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα, ενώ στην Αγία Τρίαδα και την πόλη της Ζακύνθου, παρεμβαίνει για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα. Επίσης, έκλεισε η επαρχιακή οδός Ζακύνθου – Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ κατολισθήσεις έγιναν στο Βασιλικό και το Γερακαρίο. Αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.

Πηγή: imerazante.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε