Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Πήγαινε για τα πολλά και βρέθηκε με χειροπέδες – Το τελευταίο χτύπημα του βγήκε “ξινό” [pics]

Ζάκυνθος: Πήγαινε για τα πολλά και βρέθηκε με χειροπέδες – Το τελευταίο χτύπημα του βγήκε “ξινό” [pics]

Ο 43χρονος ρίσκαρε και κατέληξε στον εισαγγελέα. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης…

Συνελήφθη χθες (09-11-2018), το μεσημέρι στη Ζάκυνθο, ένας 43χρονος κάτοικος του νησιού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, ο 43χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, αφού πρώτα παραβίασε επαγγελματικό χώρο στην περιοχή του Λαγανά, αφαίρεσε 7 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές χρηματικής αξίας 5.000 ευρώ περίπου.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις και συγκεκριμένα: την Τρίτη (06-11-2018), κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας μικροποσότητας ηρωίνης, αφαίρεσε από 57χρονο με τη χρήση βίας ένα τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 205 ευρώ.

Την Κυριακή (04-11-2018), αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την πόλη της Ζακύνθου, η οποία βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. Τέλος, σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης. Ο 43χρονος με τη σε βάρος σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις