Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Πλησίασαν στο κυλικείο του πλοίου και είδαν μέσα αυτές τις εικόνες – Ένα ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο [pics]

Ζάκυνθος: Πλησίασαν στο κυλικείο του πλοίου και είδαν μέσα αυτές τις εικόνες – Ένα ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο [pics]

Οι επιβάτες μπήκαν στο πλοίο και λίγο αργότερα κάποιοι πήγαν στο κυλικείο. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν αδύνατον να μείνουν ασχολίαστες…

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το πρωί (18-07-2018) τους επιβάτες του Fior di Levante, όταν έπεσαν μπροστά σε κάμερες, μικρόφωνα, φώτα, τεχνικούς, σκηνοθέτες, δυνατό σενάριο και ωραίες παρουσίες με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του λιμανιού της Ζακύνθου.

Η εταιρεία τηλεφωνικών υπηρεσιών για την παραγωγή του νέου διαφημιστικού σποτ που θα προβληθεί σε πολλά κανάλια πανελλαδικής και περιφερειακής εμβέλειας, επέλεξε να έχει επίκεντρο τη Ζάκυνθο και πρωτασγωνστή ποιον άλλο από τον Τόνι Σφήνο τον ανατρεπτικό περφόρμερ, με την ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα που έχει δώσει το δικό του στίγμα.

Παρών και ο Ζακυνθινός επιχειρηματίας, Γιώργος Θεοδόσης ιδιοκτήτης της εταιρείας τηλεφωνικών υπηρεσιών και της εταιρείας «Levante Ferries», που διακριτικά παρακολουθούσε τα γυρίσματα. Το πολυπληθές συνεργείο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών του χώρου της διαφήμισης εκμεταλλεύτηκαν το τοπίο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι εικόνες από τα γυρίσματα μέσα στο πλοίο

Πηγή: imerazante.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις