Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Στην ανακρίτρια ο συζυγοκτόνος – Ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του

Ζάκυνθος: Στην ανακρίτρια ο συζυγοκτόνος – Ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο ο 51χρονος καθ’ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της συζύγου του στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατά την είσοδό του στα δικαστήρια ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για τη δολοφονία της μητέρας τους μέσα στο σπίτι τους στη Ζάκυνθο.

Ο 51χρονος έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Υπενθυμίζεται πως εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά την είσοδο του, κατάφερε να ψελλίσει μια συγγνώμη προς τα παιδιά του.

Πως σκότωσε την άτυχη γυναίκα

Ο καθ’ομολογίαν δράστης το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Τσιλιβί Ζακύνθου, χτύπησε με αγριότητα την 40χρονη γυναίκα πριν τη μαχαιρώσει.

Η ίδια μόλις είχε επιστρέψει σπίτι της από την αστυνομία όπου για ακόμη μια φορά κατήγγειλε τον σύζυγό της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά. 

Στο σπίτι βρέθηκε και ο 51χρονος, που άρχισε να χτυπά με μανία τη γυναίκα. Η ίδια κατέβηκε τα σκαλιά του κτηρίου και έφτασε μέχρι τη γειτόνισσα ζητώντας βοήθεια. Εκεί άνδρας την πρόλαβε, της πέταξε μια γλάστρα στο κεφάλι και συνέχισε να την χτυπά πριν την μαχαιρώσει. 

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη 40χρονη, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις